RonnieJamesAndersson we are legion expect us

Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa

  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa
  • Viikonloppu kokoomuslaisten kanssa Lahdessa

Ajattelin aloittaa kertomalla hieman itsestäni. Olen Ronnie James Andersson, 27v. Lohjalta. Aikaisemmin en tehnyt muutakuin valitin. Peitin pahaa oloani etsimällä vaurautta ja bailaamalla. Vuonna 2012 menin kehitysvammaisten kouluun töihin, sillä järjestelmän silmissä olen itsekin kehitysvammainen. Silloin päätin että alan taistelemaan heidän oikeuksiensa puolesta.

Vuonna 2013 Aaron Swarzin kuoleman jälkeen aloin myös tuomaan Anonymous ideaa Suomeen. Olen siis yksi Anonymous Suomi Finlandin ylläpitäjistä. Olen myös järjestäjänä Nyt Saa Riittää -mielenosoituksissa. Molemmissa edustan itseäni, omia mielipiteitäni ja omia syitäni olla mukana. Syyni ovat ne, että annan kaikkeni ja ainakin tulen kantamaan oman korteni kekoon. Mitä sinä teet tällä välinpitämättömällä ahneuden tiellä ja mihin se johtaa meidät?

Onko valtamedia täysin ajantasalla? Lahdessa oli 13.6.2014 kaksi eri tapahtumaa nimeltään Seis Kokoomuszombiet! ja AnonymousWalk, joista jälkimmäinen jatkui koko viikonlopun. Nämä tapahtumat myös sulautuivat yhteen. Paikalla oli anarkisteja, anonyymejä sekä omina itsenään olevia kansalaisia. Kumma juttu, että aina kun anonyymeistä, tai ihan perushuolestuneista kansalaisista otetaan valokuvia tai tehdään uutisia, heidät mielletään anarkisteiksi. Itse kyllä tiedämme keitä olemme ja yhdessähän täällä ollaan. Valitseeko valtamedia uutisotsikkonsa sen perusteella mikä myy parhaiten välittämättä totuudesta?

Tässä esimerkkinä linkki mtv:n uutisoinnista :

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/anarkistit-poistuivat-tilaus...

Vaikka poliisijohto oli luvannut, että virkavalta ei vie mielenosoittajia "takapihalle", he ohjasivat porukan roskalavan ympärille rakennettuun karsinaan. Syynä oli se, että alunperin poliisilla oli suunnitelmissa antaa meidän osoittaa mieltämme lähempänä olevalla parkkipaikalla. Tämä ei kuitenkaan toteutunut, sillä kyseessä oli kuulemma yksityinen parkkipaikka. Kysymys kuuluukin, että mitä kokoomusjohto oikein yrittää saada aikaan kaiken yksityistämisellä ja mitä se tekee demokratialle sekä sananvapaudelle?

Perjantai-iltana lähdettiin jakamaan kokoomuslaisille ja muillekin vastaantulijoille kukkia sekä juttelemaan heidän kanssaan. Jotkut keskustelut olivat jopa rakentavia ja jotkut taas pistivät miettimään, että missä maailmassa se vastapuoli oikein elää. Parhaan kommentin kuulin Amarillon läheisyydessä olevassa metallibaarissa. Kokoomuslainen naishenkilö kertoi pelonsekaisella äänellä kuinka hän näkee painajaisia meidän Anonymousmaskeistamme. Mielestäni kyseinen henkilö oli kokoomusnuorten puheenjohtaja. Pakko kertoa tälle kauniille kokoomusblondille, kuka lieneekään, että tulit minunkin uniini. Et kuitenkaan painajaisiin etkä mihinkään härskeihin uniin, vaan unessa olimme kahvilla keskustelemassa näistä meidän näkemyseroistamme.

Muutama kokoomuslainen oli jopa huolissaan siitä, mihin kokoomusjohto on heitä viemässä ja mihin suomalainen demokratia on katoamassa. Eräskin kokoomuslainen sanoi, että tämä ei nyt ihan tainnut mennä suomen perustuslain mukaisesti, mutta ei halunnut keskustella asiasta enempää muiden kokoomuslaisten kuullen. Yksi kokoomuslainen joutui erimielisyyksiin paikallisen kansalaisen kanssa ja lähti juoksemaan karkuun, mutta päätti kumminkin lopulta kääntyä takaisin. Ajattelin mennä vastaan kertomaan että takaisin tuleminen ei tällä hetkellä ole ehkä paras vaihtoehto. Arvatkaas mitä sain vastaukseksi? "Mulla on 12 asianajajaa". Kysyin että mitä hyötyä niistä on tällä hetkellä? Loppujenlopuksi tilanne rauhoittui ja paikallinen halusi vain testata, että pysyykö kokoomuslainen sanojensa takana. Jotkut kokoomuslaiset olivat ihmeissään siitä että syytämme kaikesta kokoomuslaisia, koska heidän mielestään Demarit olivat syypäitä kaikkiin suomen ongelmiin. Muuten viikonloppu oli mielestäni melko rauhallinen.

Virkavallan toiminnasta sen verran, että olihan siellä taas muutama yli-innokas yksilö ja yhdestä sai sellaisen kuvan, että hän yritti tarkoituksella saada agitoitua ja provosoitua porukkaa. Suurimmaksi osaksi poliisit olivat rauhallisia, asiallisia. Hyviä keskusteluja saatiin aikaan ja osa oli pahoillaan, että olivat vartioimassa meitä karsinassa. Jaoimme heille kukkia ja jälleen kerran kasasimme päättäjien määräämät aidat yhdessä pois.

Tässä olisikin kysymys poliiseille; kun alamme pikkuhiljaa tuntea toisemme, niin mitä jos joskus istuisimme alas yhdessä, vaikka saunaillan merkeissä, keskustelemaan suomen asioista? Lisäksi voisimme pohtia miten voisimme auttaa toisiamme parantamaan suomen oloja? Yksi poliiseista pyysi minua hieman sivummalle ja sanoi että suomen päättäjien teot eivät mene ihan perustuslain mukaisesti ja että rivipoliisin on vaikea lähteä tutkimaan sitä. Poliisijohto taas ei ole kuulemma milläänlailla kiinnostunut asiasta. Hän ehdotti että yksityiset ihmiset tekisivät tutkintapyyntöjä näistä rikkomuksista ja jos he saisivat muita ihmisiä taakseen sekä ehkä jopa mediankin, niin se loisi poliisijohdolle huomattavan paineen aloittaa tutkinta asiasta. Mikäli tämä saisi mediahuomiota, niin se todennäköisesti pakottaisi poliisijohdon viemään tutkintaa eteenpäin. Jos taas tutkinta ei etenisi, niin siinä vaiheessa viimeistään jokaisen hälytyskellot pitäisi ruveta soimaan, että minkälaisessa oikeus-, hyvinvointi-, ja demokratiamaassa me oikein elämme?

Lähdin Lahteen mm. siitä syystä, että halusin mennä selvittämään ja mahdollisesti rikkomaan omaa käsitystäni kokoomuslaisista keskustelemalla ja näkemällä, että ovatko kaikki kokoomuslaiset todellakin niin pihalla kuin kuvittelin. Osoittautui että suurimmaksi osaksi olivat, mutta eivät ehkä niin paljoa kuin aluksi ajattelin. Olin todella yllättynyt, että jotkut olivat aidosti huolissaan suomen menosta. Syy miksi teen mitä teen on se, että haluan säilyttää hyvinvointivaltion seuraavillekin sukupolville, jonka vuoksi veteraanimme taistelivat ja vanhuksemme rakensivat. Huomasin Lahdessa, että jotkut poliisit ja jopa kokoomuslaiset olivat tästä asiasta kanssani samaa mieltä. 

Kuka lienetkään sinä kaunis kokoomuslainen, vaikka vastasinkin sinulle että sinun on tarkoituskin nähdä maskeistamme painajaisia, mentäisiinkö silti kahville, jotta voin näyttää siinä maskissa olevan toisenkin puolen. Inhimillisen puolen, joka on täynnä rakkautta ja intohimoa. Mikäli se ei auta niin onhan niitä muitakin tapoja menettää yöunensa, jos haluaa.

 

Lahti, you should have expected us!

Jos he eivät anna meidän unelmoida, niin me emme anna heidän nukkua!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Susanna Kaukinen

Mukavaa nähdä sinut kirjoittamassa usariin! :-)

Hyvä blogi! \o/

Käyttäjän suviauvinen kuva
Suvi Auvinen

Ottamatta kantaa Lahden keissiin, pomppasi tästä tekstistä silmille kohta, jossa kerrot olevasi Anonymousin tuoja Suomeen ja yksi AF:n ylläpitäjistä. En ole äärimmäisen perehtynyt liikkeeseen ja ymmärrän sen toimivan hyvin löyhin periaattein, mutta eikö tuo statement vähän vesitä anonymiteetin ideaa?

"The group's few rules include not disclosing one's identity, not talking about the group, and not attacking media."

Susanna Kaukinen

Sun maailmassa, Suvi, on ihan helvetin paljon sääntöjä. ;-)

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Uskon, että Ronnie tarkoitti Anonymouksen tunnetuksi tekemistä Suomessa.

Käyttäjän herrakeronen kuva
Jiri Keronen

Kaikki Anonymousin säännöt ovat enemmän ohjenuoria. Ei näitä juttuja sääntöihin takertumalla voi hoitaa.

Terveisin Nyymi.

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Monesti olen kiinnittänyt huomiota siihen, miten hajanainen puolue Kokoomus on. Iso ero on jo siinä, että toiset kokoomuslaiset kannattavat progressiivista veroa ja toiset tasaveroa.

Sitten puolueen nyky-imago on nuorekas, dynaaminen, kansainvälinen ja suvaitseva. Ehkä tämän imagon tekee eniten esillä olevat nuorekkaat ja urheilulliset puolueen edustajat kuten Stubb, mutta Kokoomuksen päätöksenteosta tämä imago ei kerro yhtään mitään.

Susanna Kaukinen

Sepä. Nykyisin kaikki on tätä samaa propagandaa, hallitukset, firmat, kaikki. Puheet on yhtä ja teot toista. Korporaatiot kantaa vastuuta luonnosta ja hallitukset kansasta. Totuus sitten on jotain aivan muuta.

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Kiitos paljon kirjoituksestasi, Ronnie! Se palautti uskoa ihmiskuntaan.

Susanna Kaukinen

On niitä hyviäkin ihmisiä, ongelma on vaan siinä, että ihmiskunnan pohjasakka aina nousee hierarkioiden huipulle.

Ratkaisu on sahata hierarkioista portaat, niin niitä ei pääse enää kiipeämään.

Toimituksen poiminnat